+31 (0)45 - 541 43 22

DISCLAIMER

Alle op deze site gepresenteerde informatie is met de grootste zorg samengesteld. Niettemin kunnen wij niet instaan voor de aanwezigheid van eventuele fouten op deze website.

 

Beva vastgoed b.v., de directie, haar medewerkers en/of bij deze site betrokken derden zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van de pagina's en enige schade en/of verlies veroorzaakt door het gebruik van de informatie en/of programmatuur op deze site. Het geheel of gedeeltelijk publiceren van de op deze site opgenomen informatie en/of programmatuur, hetzij elektronisch hetzij anderszins, voorcommercieel en/of zakelijk gebruik zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Beva vastgoed b.v. is verboden.

 

De website van Beva vastgoed b.v. bevat mogelijke hyperlinks naar andere sites. Beva vastgoed b.v. is niet verantwoordelijk voor en kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud en regelgeving van deze site. De informatie en/of programmatuur op deze site is aan verandering onderhevig en kan zonder voorafgaande mededeling worden gewijzigd of verwijderd. Wij behouden ons uitdrukkelijk het recht voor producten, inhoud van producten en prijzen te wijzigen zonder voorafgaande mededeling. Eventueel vermelde product- en merknamen zijn eigendom van de geregistreerde eigenaren.

 

 

PRIVACY STATEMENT

Uw privacy is belangrijk voor ons. Beva vastgoed b.v. verzamelt op geen enkele wijze informatie over bezoekers van deze site, behalve door toepassing van site tracking. De op deze manier verkregen informatie is volledig anoniem en bevat gegevens zoals het gebruikte besturingssysteem, de schermresolutie en bezoektijd op de site. Wij gebruiken geen zogenaamde “cookies”.

Copyright © 2014  Beva Vastgoed B.V.